2013. június 12., szerda

Édes semmittevés

Tény, ami tény, lassan három hete kaptunk kulcsot, de jelentős haladást nem tudunk felmutatni. Talán csak megpihenünk a két hónapos megfeszített várakozás után, de még inkább: nehéz elindulni,nehéz dönteni, hogy akkor hol is legyen a konyha és a fürdőszoba, gázmelegítő kell-e vagy villanybojler, stb. stb.... De azért alakulunk, mármint fejben. :)

Ám néhány jelentős változás mégiscsak történt:

Egy veszteség: hatalmas cseresznyefánknak letört egy méretes ága, a rengeteg gyümölcs súlya alatt :( Először mentem egyedül a Házhoz, s nem érintett túl jól a látvány. Egy délután csak arról az ágról szedtük a cseresznyét.



A nyereségek:

1. Egy fő, eszméletlen energiáját hatalmas ugrásokban kifejező, szabadulóművész, de nagyon-nagyon értelmes, másfél éves ordas német juhász kan kutyus, menhelyről menekítve. :)



5 napja van nálunk, a durva felugrálásról Párom már lenevelte (vagy csak megnyugodott, hogy jó helyen van?), a házba nem jön be, ért egy-két parancsszót, szóval alakulunk :) Csak nem ugat, a labdától szerintem fél, a "gyári" jutalomfalat nem ízlik neki, szóval vagy anti-kutya, vagy az előző gazdája nem bánt vele túl fényesen :( Mi szeretjük, és ki is követeli a kényeztetést-simogatást :)

2. Egy, a mai napon az utca felől érkezett, és megszelídített cirmos cica, aki hirtelen felindulásból, mivel percekig csak elnyújtottan nyávogott, a Csigusz nevet kapta (lásd Spongyabob). Neki legalább van hangja :)


3. Rengeteg-rengeteg rózsa, és egy rózsabogár:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése